ТРОЯНДОВА ефірна олія ТМ ÓNA

ТРОЯНДОВА ефірна олія ТМ ÓNA

ТРОЯНДОВА ефірна олія ТМ ÓNA

  • 1500.00 грн

  • Код товару:
    00076
  • Наявність:
    В наявності


Поділитись через фейсбук

Ефірна олія ТРОЯНДИ ТМ ÓNA преміум якості виготовлена шляхом анфлеражу пелюсток. Троянду вважають королевою квітів та ароматів, за деякими теоріями з троянди була створена перша ефірна олія. На сьогоднішній день, трояндова олія вважається одною з найдорожчих. Широко застосовується в косметології та парфумерії. КОРИСТЬ: Ефірна олія є одним із найяскравіших афродизіаків, розкриває жіночність, чуттєвість, особливо у невпевнених у собі партнерів. Троянда — аромат Венери, який вважається жіночим антидепресантом, служить символом любові та молодості, "притягує" пристрасть, допомагає при післяпологових депресіях та складних розлученнях. Трояндова олія часто застосовується в косметичних засобах для омолодження шкіри на клітинному рівні, проти темних кругів під очима та набряклості, "капілярних зірочок", дерматитів та рубців. Властивості: Масляниста рідина з щільною текстурою практично прозорого кольору. Має прохолодний, в міру солодкуватий, терпкий аромат з медовою основою та димними нотками. Один з найскладніших ефірних ароматів. Поєднання з іншими ефірними оліями: бергамоту, гіркого апельсина, імбиру, лаванди, жасмину, гвоздики, меліси, кориці, кедра, іланг-ілангу, чорного перцю, пачулі, мірри, мускатного горіха, мирта. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: - ідеально для аромаванни, що заспокоює ​та розслабляє, для медитації: не більше 5-х крапель змішати з 50 г солі для ванн або молока для ванн і розчинити в теплій воді; для масажу: 4-5 крапель змішати з 15 г основної олії; - для посилення ефекту засобів для догляду за обличчям: не більше 5-ти крапель на кожні 5 мл крему, тоніка, маски або олії для обличчя; - для створення власного унікального парфуму в поєднанні з іншими оліями: не більше 2-х крапель на 10 мл загальної маси олій. УВАГА! Ефірні олії вимагають уважного та дбайливого застосування. Висока концентрація ефірної олії може викликати алергічну реакцію, запаморочення, головний біль і нудоту. Будь ласка, дотримуйтеся зазначеного дозування та стежте за самопочуттям. У разі появи зазначених симптомів необхідно припинити використання ефірної олії, вмитися прохолодною водою, провітрити приміщення. Період безперервного використання ефірної олії: 2-3 тижні, потім перерва на 1-2 місяці й можна повторити курс. Не рекомендовано застосовувати цю олію під час вагітності та індивідуальній непереносимості троянди.


Характеристики товару
Виробник Розфасовано в Україні
Гарантія Гарантуємо 100% повернення коштів, якщо косметика вам не підійшла.
Маса НЕТТО 10 мл
Склад 100% ефірна олія троянди.
Термін придатності 24 міс
Термін придатності після розпакування 12 міс
Умови зберігання зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі від +5 до + 25 °С. Уникати потрапляння прямих сонячних променів